nagyméretű kord szoknya

Nagyméretű Basic szoknya

A nagyméretű basic szoknya, tulajdonképpen azért Basic „alap” szoknya, mert ez az a klasszikus értelemeben vett alapszoknya, amely se nem túl hosszú se nem túl rövid, nem is feltűnő, hanem szolidabb kivitelezésű, inkább elegánsabb visszafogottabb stílust képviseli. Ez a szoknya minden nő ruhatárának a részét képezi, vagy ha mégsem akkor itt az ideje beszerezni egyet, a farmernadrág mellé, hogy stílusa elinduljon a nőies öltözködés irányába. Ez kimondottan jól passzol, a stílusban megfelelő topokhoz, blúzokhoz, hidegebb időben egy vékonyabb pulóverhez is. Jól fel lehet dobni látványos kiegészítőkkel, például akár egy szép övvel, vagy egy szép cipővel, a még eredményesebb divatos hatás elérése érdekében.nagyméretű női szoknya

Basic szoknyák tisztítása

Az alábbi tanácsokat érdemes megfogadni annak érdekében, hogy a ruhákat a megfelelő módon kezeljük és elkerüljük a kellemetlen helyzeteket. Tartsuk be az alapvető mosási szabályokat , úgy mint például: Színek. Mielőtt nekikezdenénk a mosásnak, válogassuk szét a ruhákat színek szerint. A fehéreket mindenképp különítsük el, ehhez tilos hozzátenni bármilyen más színt , ugyanis a fehér ruhák a legvilágosabb bézstől is beszürkülnek. A pirosat és a sötét rózsaszínt, a feketét és a sötétkéket moshatjuk együtt. A világoskékhez párosíthatjuk a zöldet, a világosszürkéhez a sárgát vagy a halvány rózsaszínt.
Anyagok. Érdemes odafigyelni, hogy farmert ne mossunk össze egy selyemblúzzal még akkor sem, ha a színük azonos. A farmereket például érdemes külön venni, tehetünk hozzájuk sötét színű törölközőket vagy egy-egy vastagabb kabátot. Az ágyneműket, törölközőket szintén jó, ha külön mossuk. A babaruhákat külön szoktuk mosni. A kényes gyapjú és selyem ruhákat külön szoktunk mosni. Minden ruhaneműben lennie kell egy mosási útmutatónak, ami többek között meghatározza az ajánlott mosási hőfokot. Ezt mindig tartsuk szem előtt, de főleg, ha kényes anyagokat mosunk, például gyapjút vagy selymet. A műszálas ruhákra ugyanígy figyeljünk, sokkal hamarabb összeugranak, mint a pamut ruhák. Amennyiben azt az anyag megengedi, a fehér ruhákat érdemes 60°C-on kimosni, így szép fehérek maradnak. Díszítés, hímzés, strassz köves ruha . Ezeket érdemes kézzel mosni a kényes részek megóvása miatt.